- 12 Cuixetes de pollastre
- 2 Cebes
- 3 grans d'all
- 100-150 gr d'olives trencades
- 1 gotet de conyac
- Romaní, sal, oli i pebre
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Posem oli en una paella o cassola (la meva és de ferro colat) i fregim les cuixetes fins que estiguin ben daurades. Les treiem de la paella i les reservem.
En el mateix oli sofregin els grans d'all un minut i afegim la ceba tallada mitjaneta. Baixem el foc i apofitem per salpebrar. Ho deixem coure uns 30 minuts.
Quan la ceba ha agafat una mica de color, afegim les olives, tormen el pollastre a la paella o cassola i ho reguem tot amb el conyac.
Ho deixem coure 5 minuts amb el foc una mica més fort a fí de que s'evapori l'alcohol.
Ara és el moment del romaní que podrà ser una branqueta o bé un polsim de fulles seques.
Afegim un got ple d'aigua (jo la poso calenta), tapem i ho deixem coure aproximadament 30 minuts més.
NOTA: Per tal d'estalviar algun dineret, he comprat una bossa de cuixetes congelades al Mercadona. No ho tenia gaire clar i he de dir que m'ha sorprès gràtament.
Aquest plat es pot fer amb qualsevol part del pollastre sempre que els talls siguin similars per poder-se coure a l'hora.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada