- 3 peus de porc tallats per la meitat
- Sal, pebre negre, llorer, pa ratllat, all i julivert
UTENSILIS:
Olla a pressió, forn i grillELABORACIÓ:
Socarrimar els peus per tal de deixar-los sense cap pèl.
Netejar molt bé sota l'aixeta sobre tot entremig de l'únic dit.
Posar els peus dins l'olla a pressió amb sal, 6 grans de pebre negre i una o dues fulles de llorer i dexar-los coure 15 o 20 minuts en funció de l'olla.
Un vol bullits, escòrre'ls i disposar-los en una plata per a forn.
Espolsar-los amb pa ratllat.
Trinxar l'all i el julivert menut i repartir-lo per sobre dels peus.
Tornar a posar una mica de pa ratllat per sobre.
Escalfar el forn dalt i baix a 200 graus i quan veiem que estan sequets, apujar el forn a 250 graus només a dalt per tal de gratinar-los.
Anar amb molta cura que no es cremi gaire l'all ja que agafaria mal gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada