Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

dijous, 28 de març del 2013

ALETES DE POLLASTRE AL FORN

INGREDIENTS:

  • Aletes de pollastre (les que volgueu)
  • Sal, pebre i condiment especial per pollastre
  • Llimona

ELABORACIÓ:

Demanar que us parteixin les aletes per la meitat rebutjant el puntilló.
Socarrimar-les per treure les restes de plomes i canons.
Escalfar el forn a 200 ºC
 
Posar les aletes a la safata de forn, ruixar-les amb una mica de llimona, salpebrar-les i empolvorar-les amb el condiment especial per pollastre que no és res més que una barreja d'espècies.
La llimona que ens ha quedat la tallem en quatre trossos i la posem a les cantonades de la safata.
Enfornem durant 30 minuts.
Girem les aletes i les condimentem un altre cop (no gaire generosos)
Deixem coure 30 minuts més tot i que aquest cop vigilant el punt.

NOTA: 
Si agraden un punt cruixents, un vol cuites se li pot donar un cop de gratinador per assecar-les.
No he posat gens d'oli ja que la pell del pollastre ja té prou greix, tot i que la llimona ja el neutralitza una mica.       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada