- 1 i 1/2 conill partit a quarts
- 2 tomàquets grossos
- 2 cebes grosses
- 1 pebrot vermell
- unes boletes de pebre negre
- 1 got de vi blanc
- sal, oli i pebre
ELABORACIÓ:
Engeguem el forn al màxim perquè s'escalfi.
Pelem les cebes i les tallem en quatre trossos. Agafem els tomàquet i els
partim en quatre trossos. Traiem la cua i les llavors del pebrot
i el partim, també, en quatre trossos.
Posem el conill a la safata d'anar al forn i el sapebrem.
Pels costats hi distribuim les verdures que hem trossejat. Ho
amanim tot amb un bon raig d'oli, una mica de sal a les verdures i unes
boletes de pebre negre.
Ho posem quinze minuts a temperatura màxima i al mig del forn. Quan passi la
meitat del temps girem els trossos de conill perquè es daurin de l'altre
part.
Un cop passats els quinze minuts hi tirem el vi blanc per sobre i
abaixem el forn a 200 º i ho deixem cuinanat quinze minuts més. Si veieu que
encara no està prou torradet (a gust de cadascú), ho podeu deixar una estoneta
més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada