- 1 Lluç a rodanxes
- 6 grans d'all
- Pèsols (frescos, congelats, llauna... a gust)
- 1 got de vi blanc
- 1/2 de fumet de peix (fet a casa o del preparat)
- 1 menat de julivert ben fresc
- 2 cullerades soperes de farina
- Oli d'oliva i sal
RACIONS: Calcular 2 o 3 rodanxes per persona
ELABORACIÓ:
Rentar i picar tot el julivert.
Pelar i picar els grans d'all.
En una cassola amb oli sofregim els alls i quan estiguin dauradets afegim la farina i la cuinem uns minuts tot remenant i a foc baix.
Afegim el vi blanc i el julivert que hem picat. Remenem i ho cuinem durant 3 minuts.
Incorporem el fumet de peix i deixem que bulli.
Afegim el lluç a la cassola i els pèsols (que haurem tractat en funció de l'opció escollida)
Ho cuinem durant 6 o 7 minuts vigilant que el peix no es cogui molt per evitar que quedi sec.
NOTA: Podem afegir-hi ou dur, puntes d'espàrrecs, cloïsses...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada