INGREDIENTS:
- 750 gr aproximadament de Peix blau ( jo faig servir seitó o sardinetes)
- 2 menats d'alls tendres
- 1 ceba dolça
- 1 pessic de pebre vermell dolç
- 2 fulles de llorer
- 3 claus d'espècia
- 1 polsim de pebre negre
- Farina
- 1 gotet de bon vinagre de vi negre
- 2,5 gotets d'aigua (jo la poso mineral)
ELABORACIÓ:
Passar el peix per la farina, fregir i reservar.Sofregir els alls i la ceba amb les espècies.
Posar en una cassola de fang el peix alternant-lo amb el sofregit.
Abocar el vinagre i l'aigua i escalfar fins que arrenqui el bull.
Retirar del foc i deixar que s'adobi per servir-lo l'endemà.
NOTA:
Com que les carxofes m'encanten, a l'hivern en poso en el sofregit juntament amb els alls tendres i la ceba i quan no és el temps els alls els poso secs
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada