- Macarrons
- Carxofes
- Escalunyes (si no en teniu les cebes tendres aniran bé)
- Brou de carn (serveix el de pastilla)
- Formatge parmesà
- Mantega
ELABORACIÓ:
Piquem les escalunyes i pelem les carxofes, traient tija i fulles
exteriors i dividint-la en quatre o vuit parts. Si no es cuinen inmediatament s'han de posar amb aigua i suc de llimona perquè no es tornin negres.
Posem l’escalunya trinxadeta en una cassola amb oli i la cuinem fins que
comenci a agafar color. Llavors hi afegim les carxofes i al cap d’una
estoneta el brou, que deixarem fent xupxup lent fins que les carxofes
estiguin ben toves.
Parem el foc, li afegim un polsim de pebre, sal (si
fes falta) i retirem caldo de manera que quedi just cobrint les carxofes.
Ho triturem amb minipimer fins obtenir-ne una crema. Con que tenim reservat el caldo l'anirem afegint fins que la crema agafi la consistència desitjada.
Per altra banda, posem aigua a bullir, quan ho estigui, li tirem una
mica de sal i els macarrons. Una mica abans que estiguin al dente els traiem i a continuació els
tirem a una paella prou gran amb mantega i a continuació li afegim la
salsa de carxofes i el formatge parmesà ratllat.
Ho barregem bé, que la pasta s’impregni bé de la
salsa. Per servir li podem posar una punta més de parmesà ratllat per
sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada