INGREDIENTS:
4 rovells d'ou
150 gr de sucre o 100 gr si no us agrada tan dolça
1/2 litre de llet
1 decilitre de llet freda
20 gr de midó (si no es troba, Maizena)
1 canó de canyella
Pell de llimona
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Poseu al foc 1/2 litre de llet amb la canyela i la pell de llimona.
Traieu-la del foc quan arrenqui el bull i coleu-la
Bateu els rovell d'ous amb el sucre
Deixateu el midó o la Maizena amb el decilitre de llet freda
Barregeu la llet calenta amb els ous, el sucre i el midó i poseu-la al foc.
Coure a foc ben baix, remenant fins que comenci a espessir-se. Aniren compte que la crema no arribi a bullir.
Poseu-la en una plata fonda o be en plats o cassoletes individuals
Si voleu podeu treure la pell de la llimona i la canyella i deixar refredar
Si us agrada cremada, empolseu-la amb força sucre i cremeu-la amb una pala si teniu la cuina dìnducció o de vitroceràmica, k'elèctrica és perfecte.
Acompanyeu-la amb melindros
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada