INGREDIENTS:
- 2 supremes de Salmò netes de pell i espines
- Verdures en Juliana de La Sirena
- Oli, sal i pebre (també podeu posar-hi anet que li va molt bé al salmó)
RACIONS: 1 - 2
ELABORACIÓ:
Descongelem les verdures que anem a utilitzar perquè no ens afegeixin aigua
Un vol descongelades, fem un llit a la papillotera, salpebrem (poquet) i tirem un rajolinet d'oli d'oliva
Col·loquem a sobre les supremes de salmó salpebrat i, si ens agrada, amb l'anet fresc.
Tapar i deixar coure 3-4 minuts, depenent del microones, al màxim.
NOTA:
Jo prefereixo el salmó en supremes que en rodanxes per comoditat tot i que els peixos cuinats amb espina són més gustosos.
Si opteu per verdures fresques, aprofiteu per posar-li porro tallat ben fi que li va molt bé
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada