Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

diumenge, 17 de març del 2013

PAPILLOTE DE SALMÓ EN QUATRE MINUTS


INGREDIENTS:
  • 2 supremes de Salmò netes de pell i espines
  • Verdures en Juliana de La Sirena
  • Oli, sal i pebre (també podeu posar-hi anet que li va molt bé al salmó)
RACIONS: 1 - 2

 
ELABORACIÓ:

Descongelem les verdures que anem a utilitzar perquè no ens afegeixin aigua
Un vol descongelades, fem un llit a la papillotera, salpebrem (poquet) i tirem un rajolinet d'oli d'oliva
Col·loquem a sobre les supremes de salmó salpebrat i, si ens agrada, amb l'anet fresc.
Tapar i deixar coure 3-4 minuts, depenent del microones, al màxim.


NOTA:

Jo prefereixo el salmó en supremes que en rodanxes per comoditat tot i que els peixos cuinats amb espina són més gustosos.
Si opteu per verdures fresques, aprofiteu per posar-li porro tallat ben fi que li va molt bé
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada