- 1 filet de porc grosset (750 gr)
- 1 ceba dolça
- 3 grans d'all
- 1/2 pebrot verd italià o 1 de petit
- 1/2 pebrot vermell
- Julivert
- Farigola
- Pebre negre en gra
- Oli d'oliva
- 1 gotet de vi blanc
- 30 gr. de formatge que fongui bé (jo el poso ratllat)
De cada filet surten aproximadament 12 talls i tenint en compte que molts són petits, aquesta recepta seria potser millor per 3 persones
ELABORACIÓ:
ELABORACIÓ:
Daurar en una cassola amb una mica d'oli d'oliva el filet a foc lent. Apartar-lo i reservar.
Tallar a trossets petits la ceba, els pebrots i els alls i enrossir (Pochar en castellà) a la cassola i amb l'oli que ha quedat.
Quan estigui enrossit i tobet, afegir el filet de porc, el gotet de vi, les espècies i el formatge. Tot a foc ben viu.
Deixar-ho coure al màxim fins veure que l'alcohol del vi s'ha evaporat, llavors abaixar el foc fins que la salsa s'hagi reduït.
Retirar el filet de la cassola i triturat la salsa.
Trossejar la carn, afegir a la cassola, deixar que agafi el bull i apagar el foc.
Servir amb arròs blanc, patata bullida o com en aquest cas que he utilitzar uns espaguetis integrals.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada