Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

dimarts, 12 de març del 2013

WOK DE NOODLES AMB VERDURES I SALSITXES

INGREDIENTS:
  • 1 paquet de fideus "Noodles"
  • 4 xampinyons grans tallats a làmines
  • 1/2 pebrot verd
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba tendra 
  • 1/2 porro 
  • 2-3 salsitxes tipus Frankfurt
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • salsa de soja al gust (la meva és baixa en sal) 
  • Sal (compte que la soja en porta) i pebre
RACIONS:   4
ELABORACIÓ:
Bullir els fideus segons ho marca el fabricant (en supermercats asiàtics en venen de cuits envasats al buit)
Escorrre'ls i reservar.
Posar en el wok l'oli d'oliva i saltar les verdures tallades a tires i els xampinyons laminats.
Coure a foc viu sense deixar de remenar fins que les verdures estiguin fetes "al dente".
Salpebrar i afegir la salsa de soja. 
Incorporar les salsitxes tallades a rodanxes.
Un parell de remenades i afegir els fideus.
 
Dues remenades més i a servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada