- 1 paquet de fideus "Noodles"
- 4 xampinyons grans tallats a làmines
- 1/2 pebrot verd
- 2 pastanagues
- 1 ceba tendra
- 1/2 porro
- 2-3 salsitxes tipus Frankfurt
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- salsa de soja al gust (la meva és baixa en sal)
- Sal (compte que la soja en porta) i pebre
ELABORACIÓ:
Bullir els fideus segons ho marca el fabricant (en supermercats asiàtics en venen de cuits envasats al buit)
Escorrre'ls i reservar.
Posar en el wok l'oli d'oliva i saltar les verdures tallades a tires i els xampinyons laminats.
Escorrre'ls i reservar.
Posar en el wok l'oli d'oliva i saltar les verdures tallades a tires i els xampinyons laminats.
Coure a foc viu sense deixar de remenar fins que les verdures estiguin fetes "al dente".
Dues remenades més i a servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada