Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

dimecres, 27 de març del 2013

POLLASTRE AMB IOGURT I CERVESA

INGREDIENTS:
  • 1 pollastre tallat a octaus
  • 1 iogurt natural
  • 3 cebes grosses de Figueres
  • 1 llauna de cervesa suau
  • Farina
  • Oli
  • Sal i pebre

RACIONS:  4

ELABORACIÓ:

Salpebrar i enfarinar els trossos de pollastre
En una cassola hi posem l'oli d'oliva justet per enrosir el pollastre fins que agafi color.
Un cop daurat, afegim les cebes mal tallades i ho remenem tot.
Cuinar entre 5 i 10 minuts, afegir la llauna de cervesa i un cop veiem evaporat l'alcohol, deixar que vagi fent xup-xup amb la cassola tapada.
Passats 30 minuts afegim el iogurt i ho remenem per tal d'incorporar-lo a la salsa.
Ho deixem coure tot uns 10 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada