- Enciam
- 2 pebrots vermells
- 1 pebrot verd italià
- 1 cogombre
- 1 ceba tendra
- Olives negres
- Bonítol o tonyina al natural
- 2 Tomàquets d'amanir vermells
- 1 Gra d'all
- Suc de llimona
- Oli d'oliva extra verge i sal
ELABORACIÓ:
Rentar i escòrrer l'enciam i picar-lo a trossot petitons.
Pelar i tallar el cogombre a rodanxes primes.
Tallar a trossets petits el pebrot verd.
Tallar ben petitona la ceba.
Escalivar el pebrot i tallar-lo a tires.
Escalivar el gra d'all i trinxar-lo.
Esmicolar el bonítol o la tonyina.
Tallar els tomàquets a daus.
Posar tos els ingredients en un plata per amanida, barrejar bé i amanir amb la sal, llimona i oli (per aquest ordre)
Al final de tot afegir les olives.
NOTA: Podríem dir-ne "amanida" però com que la recepta és d'una amiga andalusa, he respectat el seu nom.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada