- Pa dur
- Llet
- Canyella
- Ous
- Sucre
ELABORACIÓ:
Bullir la llet amb un canó de canyella
Abocar-la en un bol ample o una plata per amanides
Tallar llesques de pa dur de mida "normal" i deixar empapar
Posar a escalfar una paella a mig foc amb oli d'oliva
Batre un o dos ous en funció de la quantitat de torrades que pensem fer
Escórrer una mica el pa que tenim amb la llet
Passar-lo per l'ou batut i fregir-lo
Retirar-lo de la paella i posar-lo en una escorredora a fi de que tregui l'oli sobrant
Afegir sucre a gust i bon profit!
Abocar-la en un bol ample o una plata per amanides
Tallar llesques de pa dur de mida "normal" i deixar empapar
Posar a escalfar una paella a mig foc amb oli d'oliva
Batre un o dos ous en funció de la quantitat de torrades que pensem fer
Escórrer una mica el pa que tenim amb la llet
Passar-lo per l'ou batut i fregir-lo
Retirar-lo de la paella i posar-lo en una escorredora a fi de que tregui l'oli sobrant
Afegir sucre a gust i bon profit!
NOTES:
No he posat quantitats ja que cadascú farà les que necessiti.
Recepte a l'antiga, sense cap mena d'innovació.
Dedicada a la Maite Fibla que és qui me l'ha passat
Recepte a l'antiga, sense cap mena d'innovació.
Dedicada a la Maite Fibla que és qui me l'ha passat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada