Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

dilluns, 25 de març del 2013

TORRADES DE SANTA TERESA

INGREDIENTS:
  • Pa dur
  • Llet
  • Canyella
  • Ous
  • Sucre

ELABORACIÓ:

Bullir la llet amb un canó de canyella
Abocar-la en un bol ample o una plata per amanides
Tallar llesques de pa dur de mida "normal" i deixar empapar
Posar a escalfar una paella a mig foc amb oli d'oliva
Batre un o dos ous en funció de la quantitat de torrades que pensem fer
Escórrer una mica el pa que tenim amb la llet
Passar-lo per l'ou batut i fregir-lo
Retirar-lo de la paella i posar-lo en una escorredora a fi de que tregui l'oli sobrant
Afegir sucre a gust i bon profit!


NOTES:

No he posat quantitats ja que cadascú farà les que necessiti.
Recepte a l'antiga, sense cap mena d'innovació.
Dedicada a la Maite Fibla que és qui me l'ha passat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada