INGREDIENTS:
- 1 porro gros.
- 1 de ceba mitjana
- 2 pastanagues.
- 3 grans d'all.
- 1 cullerada de tomáquet concentrat.
- 100 cc de vi blanc.
- 75cc de conyac (opcional)
- 1 kg de cap de rap.
- 50 gr de crema d'arros
- 1 farcellet ( llorer, farigola, julivert)
- Julivert trinxat.
ELABORACIÓ:
Sofregiu primerament en una olla o cassola de fons gruixut amb un raig d'oli, la ceba i les pastanagues.
Afegui-hi el porro tallat a
rodanxes, desprès el tomàquet concentrat i l'all. Deixar coure uns minuts.
A continuaciò incorporeu el
cap de rap tallat a trossos, barregeu-ho tot i afegiu-hi el vi, dexeu que s'evapori
quasi per complet i llavors, si ho heu decidit, tireu-hi el conyac, enceneu-lo
i un cop apagada la flama, afegiu-hi 2 litres d'aigua calenta, el farcell d'herbes, sal i pebre.
i un cop apagada la flama, afegiu-hi 2 litres d'aigua calenta, el farcell d'herbes, sal i pebre.
Deixeu que bulli uns 30 minuts.
Després
traieu el peix i les herbes i passeu-ho pel colador xinés (jo no en tinc i queda igual de bé amb un colador normal)
Torneu-ho al
foc i quan arrenqui el bull, afegiu-hi la crema d'arrós, deixetada en 125
cc d'aigua freda.
Deixar bullir l'olla o la cassola 10 minuts més. Llavors s'hi tira el
peix esmicolat i julivert trinxat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada