- 1/2 Kg de calamarcets
- 4 alls tendres
- 2 carxofes
- 300 gr de cigrons cuits
- Oli d'oliva i sal
RACIONS: 2
PREPARACIÓ:
Netejar els calamarcets amb molta cura que no quedi gens de sorra i escórre'ls.
Tallar els alls tendres a trossos aproximadament d'un centímetre
Fer de cada cor de carxofa uns 8 talls.
Posar el wok al foc i inmediatament afegir els alls i les carxofes. Remenar sense parar fins que estigui tot bastant cuit.
Salar al gust.
Ara és el moment d'incorporar els calamarcets i deixar coure remenant sovint (no els salo per què no s'endureixin).
Quan estiguin gairebé cuits, afegir els cigrons.
Deixar-ho coure tot junt durant uns 10 minuts.
Tastar i rectificar, si cal, de sal.
NOTA:
Recordar que no hem posat sal als calamarcets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada