- 250 gr de formatge Mascarpone (1 tarrina)
- 200 gr de pernil dolç brasejat
- 1 branqueta d'alfàbrega
- 2 alvocats
- 1 ceba tendra
- "Mezclum" del que volgueu
- Oli verge extre
- Vinagre de Mòdena
- Sal
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Piquem la ceba tendra ben petitona.
En un bol, posem la polpa que hem tret del alvocats i la barregem amb la crema de formatge Mascarpone, la ceba que hem picat i l'alfàbrega.
Tallem el pernil dolç a tiretes no massa primes.
Omplim els alvocats amb la farça i li posem a sobre el pernil dolç i una fulla d'alfàbrega.
Presentem el plat amb la barreja d'enciams lleugerament amanits amb sal, oli i un rajolinet de vinagre de Mòdena amb una barqueta d'alvocat al mig.
NOTA: El "Mezclum" el podeu comprar en bosses o bé a granel en verduleries selectes o "gourmets"
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada