INGREDIENTS:
- 125 gr d'ou
- 100 gr de sucre
- 60 ml de llet
- 220 ml d'oli d'oliva verge extra
- 210 gr de faria fluixa
- 7g de llevat químic
- 5 gr de sal
- 1 porció de formatge roquefort
- Nous trossejades
RACIONS: 12 magdalenes
ELABORACIÓ:
Amb el batedor de barilles (manual o elèctric) batre els ous i el sucre.
Reduir la velocitat i afegir la llet al batut d'ou i sucre. Incorporar l'oli batent a la mateixa velocitat.
Barrejar a part la farina amb el llevat i anar-ho afegit a poc a poc i batent a velocitat lenta fins que s'aconsegueix una massa homogènia i sense grumolls, llavors augmentar la velocitat de les barilles i bratre 2 o 3 minuts.
Tapar la massa amb un drap i deixar-la reposar a la nevera durant 1h com a mínim. Podem deixar-la fins l'endemà sense cap problema.
Quan acabi el temps de repòs, remenar enèrgicament amb el batedor de barilles manual.
Preescalfar el forn a 250 ºC
Omplir els motlles només fins la meitat de la seva capacitat amb la massa. Es pot utilitzar tant una mànega pastissera com una cullera.
Posar a cada motlle uns trossets de formatge Roquefort i les nous que també hem trossejat.
La quantitat serà a gust de cadascú tot i que s'ha de tenir en compte que el formatge Roquefort en excés dominarà tots els sabors.
Acabar d'omplir els motlles fins la seva màxima capacitat amb més massa de magdalenes.
Tornar a posar trossets de nous per finalitzar.
Introduir-les al forn a 210 ºC entre 15 i 17 minuts aproximadament.
NOTA: Si no teniu motlles de silicona i heu d'utilitzar els de paper, perquè no es deformin o decantin podeu posar els papers dins d'una tassa de cafè o gotet que privarà que s'eixamplin més del compte.
Aquestes magdalenes també són bones trossejades i posades al centre d'una amanida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada