INGREDIENTS:
Faves tipus Baby
Enciam, endívies, escarola...
Pernil d'Aglà
PER LA VINAGRETA:
2 cullerades soperes d'oli d'oliva
1 cullerada de postres de mostassa Ancienne
1 cullerada sopera de suc de llimona
1 cullerada sopera de vinagre
Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Posarem les favetes, prèviament desgranades, a escaldar (1 minut bullint).
Les treiem de l'olla i immediatament les posem a refredar amb aigua i gel. Si no tenim gel també podem passar-les vàries vegades per aigua freda.
Tallem els enciams en juliana i/o les endívies en quatre trossos longitudinals.
Tallem el pernil d'aglà tipus encenall (podem demanar a la xarcuteria que ens ho facin)
Preparem el plat repartint estèticament els ingredients i l'amanim amb la vinagreta
NOTA:
Aquesta recepta me l'ha passat la meva companya Montse
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada