Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

dimecres, 3 d’abril del 2013

ESPATLLA DE XAI ESTIL MONTSE

INGREDIENTS:
  • 2 Espatlles de xai
  • Patates
  • Tomàquets
  • Ceba
  • Sal i pebre
  • Pebre vermell dolç i picant
  • Conyac

RACIONS:  4

ELABORACIÓ:
 Escalfem el forn a 180 ºC
Tallem les patates en rodanxes, els tomàquets en quatre trossos i la ceba en trossos grans. Tot salpebrat ho posem a la safata d'anar al forn.
Salpebrem les espatlles a la safata de forn i les empolvorem amb els pebres vermells.
Afegim un got d'aigua.
A mitja cocció afegim un gotet de conyac

NOTA:  El temps de cocció és d'aproximadament 1h en funció del forn que tingueu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada