- 6 salsitxes tipus Frankfurt de bona qualitat
- 250 gr de formatge Gruyére, Emmetal o Appenzeller
- 6 o 7 cogombres agredolços (no els cogombrets en vinagre)
- 1 iogurt natural
- 2 cullerades soperes de mostassa de Dijon
- 1 cullerada sopera de maonesa
- 1 rajolí de vinagre (opcional)
- Julivert fresc picat
- Sal i pebre
RACIONS: 6
ELABORACIÓ:
Tallem les salsitxes i els cogombres en rodanxes. El formatge a bastonets i ho posem en un bol o plata d'amanir.
En un altre bol, aquest petit, barregem el iogurt amb la mostassa, la maonesa i el julivert picat.
Batem amb les varetes.
Tastem i salpebrem. Ara és el moment de afegir més mostassa i/o el raig de vinagre.
Aboquem la salsa a l'amanida, barregem i la guardem a la nevera fins el moment de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada