- 500 gr de macarrons negres de sípia
- 500 gr. de calamarsons de platja
- Cuetes de gambes pelades (poden ser congelades)
- 2 cebes tallades fines
- 4 grans d'all tallats petits
- Tomaquet concetrat
- 1 copeta de vi blanc
- Sal, farigola, orenga i alguns grans de pebre
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Per una banda, bullim la pasta seguint les indicacions del fabricant.
Per una altra, saltar els calamarsons a foc viu, amb oli, fins que agafin color i els reservem.
A la mateixa paella, saltem les gambes.
A la mateixa paella, saltem les gambes.
Amb el mateix oli, fregim la ceba a foc lent fins que estigui tova.
Un cop cuita, afegim els alls ben petits vigilant que no es cremin, i seguidament el tomàquet.
Quan estigui tot ben concentrat, posem la copeta de vi per desfer-lo. Deixar evaporar l’alcohol del vi i coure lentament fins que
el sofregit estigui ben confitat.
Un con llest el sofregit, incorporem els calamarsons i les gambes, donem un parell de remenades, aboquem la
pasta i deixem que s'impregni de la salsa.
Servir ben calent.
NOTA: Si els macarrons són ratllats potencien el gust dels ingredients. En aquest cas, totalment recomanables. També és una bona recepta per fer amb espaguetis.
Aquesta recepta la tenia apuntada del bloc que m'agradava molt, "La Cuina Vermella" (clica aquí)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada