Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

dimarts, 9 d’abril del 2013

AMANIDA SENSE PRETENSIONS

INGREDIENTS:

Enciam
Tomàquets cirera
Pernil dolç gruixut
Olives verdes
Sal
Crema de vinagre de Mòdena 
Vinagre de xerès Pedro Ximenez
Oli verge extra

ELABORACIÓ:

Posem en una plata d'amanir l'enciam més aviat petit i els tomàquets per la meitat.
Amanim amb un rajolí de la crema de vinagre, i un raig del vinagrede Xerès i barregem bé.
Fem taquets amb el pernil dolç i els incorporem a la plata
Posem les olives que estimem convenient
Afegir un bon raig d'oli d'oliva i barregem bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada