Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

dissabte, 6 d’abril del 2013

CANONGES AMB GULES

INGREDIENTS:

2 Paquets de gules refrigerades
2 Bosses de canonges
Oli d'oliva
Vinagre de Mòdena
Sal, prebre negre i pebre vermell dolç
2 grans d'all

RACIONS:  4

ELABORACIÓ:

En una paella posem un rajolí d'oli d'oliva i afegim els grans d'all trinxadets ben petitons i els daurem vigilant que no es cremin.
Afegim les gules i remenem amb molt de compte que no es trenquin.
Salpebrem i empolvorem amb el pebre vermell.
En una plata d'amanides, posem els canonges i les gules calentes. Amanim amb oli d'oliva, el vinagre de Mòdena i pebre negre recent mòlt.
Barregem amb molta cura i servim de seguida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada