Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

dimarts, 9 d’abril del 2013

WOK DE CIGRONS AMB BOTIFARRONS DE CEBA

INGREDIENTS:


RACIONS:  4

ELABORACIÓ:
Netegem els alls i els tallem a trossets.
Posem oli al wok i afegim immediatament els alls i anem remenant perquè no es cremin.
Afegim els cigrons i amb molta cura de que no es desfacin els remenem a fi de que agafin gustet de l'all tendre.
Traiem, si podem, la pell dels botifarrons i els tallem.
Un vol tinguem calents els cigrons incorporem els butifarrons i amb compte remenem. Veurem com es van desfen a mesura que es couen.
Sevir bén calent

 
NOTA: Com que els cigrons cuits ja porten sal i els botifarrons també, no cal posar-ne.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada