- 4 talls de lluç fresc
- 400 gr. d'un bon arròs
- 1 ceba tendra
- 2 pastanagues
- 4 grans d'all (millor tendres si és el temps)
- 1 tomàquet
- Sal Aigua mineral
- Oi d'oliva verge extra
- 1 fulla de llorer
- Julivert
- Cibulet (opcional)
ELABORACIÓ:
Posem aigua a bullir en una olla i quan arrenqui el bull, hi posem la ceba tallada a juliana no molt fina, els alls, la pastanaga a rondanxes primes, el tomàquet i la fulla de llorer.
Ho deixem al foc aproximadamente uns 5 minuts (fins que torni a bullir) i tot seguit hi tirem l'arròs.
Quan l'arròs sigui gairebé cuit, uns tres minutets abans, i posem el lluç prèviament salat i acabem la cocció.
Ho deixem reposar un parell de minuts, hi tirem un bon raig d'oli d'oliva verge i servim immediatament abans no es covi.
Podem acabar el plat afegint-li una mica de julivert i cibulet picats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada