- 20 sardines
- 4-5 patates mitjanes
- 2-3 tomàquets
- 1-2 ceba tendra o normal, mitjaneta
- 1 fulla de llorer
- 4gr d’all
- Julivert
- Suc d’una llimona
- Aigua
- Sal i oili d'oliva
SUC DE LLIMONA:
Una llimona escorreguda, la mateixa quantitat d'aigua i un puntet de vinagre de vi. Tot bén barrejat.
ELABORACIÓ:
Primer de tot, tallem les patates d'un mig
centímetre de gruix, els tomàquets a trosset i la ceba a juliana i ho posem en una safata per anar al forn i al damunt hi
afegim una mica de julivert, sal, oli d’oliva i aigua.
Cuinar durant 20 minuts i quan en faltin 7 o 8 perquè les
patates estiguin cuites, hi afegim les sardines i el suc de llimona. Depenent de com siguin de grosses amb aquests minutets ja estaran
llestes.
Si les volem fer filetejades trigaran menys d’un minut, en 45
segons, ja quedaran cuites.
NOTA: Aquesta recepta crec que la vaig apuntar d'un programa "Cuines" de TV3
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada