- 1 meló ben madur
- 1 iogurt natural
- 1 llimona
- 4 fulles de menta
- Talls de pernil salat no massa gruixuts
ELABORACIÓ:
Treiem la pell i les llavors del meló i el tallem a
trossos.
El posem en un pot o olleta juntament amb el iogourt, el suc de la
llimona colat i les fulles de menta. Ho triturem tot i ho posem a la nevera
fins al moment de servir.
Tallem el pernil en "juliana" de manera que quedin tiretes
petites i saltegem en una paella fins que quedi ben cruixent.
En el moment de servir la sopa freda de méló posem per sobre els encenalls de pernil.
Una manera diferent de menjar meló amb pernil molt refrescant que no necessita més de 15 minuts.
En el moment de servir la sopa freda de méló posem per sobre els encenalls de pernil.
Una manera diferent de menjar meló amb pernil molt refrescant que no necessita més de 15 minuts.
NOTA: No posar mai el pernil amb antelació ja que quedaria tou.
Es pot optar per taquets de pernil i no caldrà saltar-los a la paella.
Tenir cura amb la menta, és un gust dominant i podria guanyar al meló. Davant el dubte de si agradarà, optem per utilitzar-la com decoració del plat i menjar-la si es vol.
Li va perfecte un rajolí de licor Cointreau, Grand Marmier o algun licor de taronja) que afegirem quant triturem.
Aquesta sopa pot servir-se en gotets de xarrup com aperitiu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada