1 - 1,5 Kg de rossellones
3 grans d'all
1 bitxo o caiena
1/2 got de xerès
1 cullerada curulla de farina
1 cullerada curulla de farina
Julivert
Oli i sal
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Unes hores abans posar les rossellones amb aigua freda i força sal per treure tota la sorra que puguin tenir.
En una cassola ample, posem un raig d'oli d'oliva. Piquem els grans d'all i els afegim a la cassola juntament amb el bitxo o la caiena.
Quan comencin a daurar-se, afegim les rossellones escorregudes i posem el foc al máxim. Sacsegem la cassola enèrgicament i empolvorem amb la farina i sacsegem de nou.
Un cop la farina s'hagi dissolt, reguem les rossellones amb el xerès, afegim una mica de sal i deixem que s'obrin. Anem movent la cassola per deixar lloc a les rossellones que no s'hagin obert.
Tirar el julivert trinxat per sobre.
NOTA: És important no cuinar-les gaire ja que s'assequen i queden en no rès i s'han de servir calentes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada