4 (o més) carbassons rodons
1 ceba de Figueres
2 tomàquets madurs o dues cullerades de l'envasat "al natural"
100 gr de carn picada de vedella
100 gr de carn picada de porc o de pollastre (jo poso una butifarra crua)
Formatge per gratinar (jo utilitzo Emmental)
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Buidem els
carbassons amb l'ajuda d'un ganivet i una cullera, vigilant de deixar prou carn per que no es trenquin.
Els
coem al forn amb una mica de sal i un rajolí d'oli d'oliva.
També els podem coure al microones durant 5-8 minuts en funció de la potència que tinguem.
Sofregim la ceba, el tomàquet i la carn picada. Quan ja està una mica fet, afegim la polpa del carbassó i ho deixem coure tot fent xup-xup.
Omplim amb la barreja. Els cobrim de formatge Emmental per gratinar o el que us agradi més.
Posar-ho al forn uns minuts fins que fongui el formatge.
NOTA: Molts cops aquests carbassons són de mida excesivament petita, per tant val la pena fer-ne més d'un per persona i si en sobren l'endemà són boníssims.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada