INGREDIENTS:
- 8 filets de pit de pollastre (o gall dindi) tallats a tires no massa fines
- Herbes provençals
- 1 gra d'all
- Farina per arrebossar
- 1/2 got aigua
- 2 cullerades soperes de salsa de soja (jo la gasto baixa en sal)
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Posem farina en un plat, hi afegim el gra d'all picat molt menut i un grapadet d'herbes provençals.
Salem els filets de pit de pollastre o gall dindi i els passem per la farina.
Salem els filets de pit de pollastre o gall dindi i els passem per la farina.
Posem
al foc una paella antiadherent amb un rajolí d'oli, fregim el pollastre. El deixem fins que estigui ben dauradet i els anem
reservant en un plat.
Quan ja estiguin fets tots els filets, els tornem a posar a la paella, afegim 1/2 got d'aigua i 2 cullerades soperes de salsa de soja, deixem coure uns 2 minuts (donant la volta al pollastre perquè s'empapi de la salsa per les dues bandes).
Servir de seguida ben calent amb la salsa per sobre.
Quan ja estiguin fets tots els filets, els tornem a posar a la paella, afegim 1/2 got d'aigua i 2 cullerades soperes de salsa de soja, deixem coure uns 2 minuts (donant la volta al pollastre perquè s'empapi de la salsa per les dues bandes).
Servir de seguida ben calent amb la salsa per sobre.
NOTA: També podem escórrer el pollastre i servir la salsa en un bol o simplement, si el volem cruixent, no "mullar-lo" amb la soja (com a la fotografia)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada