- 400 gr de fideus del número 2
- Un manat d'alls tendres
- Una ceba de figueres
- Oli
- Barreja de bolets (rovellons, camagrocs, moixernons, xampinyons, gírgoles....secs, congelats...
- Brou de pollastre o verdures
- Allioli
RACIONS: 4
Fregir
els fideus amb abundant oli fins que agafin un color daurat vigilant que
no es cremin, treure'ls de la paella o cassola i escórre'ls amb paper de cuina per treure l'excés d'oli.
A la paella on s'hagi de fer la fideuà saltejar els bolets i reservar.
Tallar ben petita la ceba i els alls tendres i coure-ho a foc lent deixant que es vagi confitant.
Afegir els bolets, els fideus i la sal, cobrir amb el brou bullent i deixar coure fins que s'hagi begut tot el líquit.
A la paella on s'hagi de fer la fideuà saltejar els bolets i reservar.
Tallar ben petita la ceba i els alls tendres i coure-ho a foc lent deixant que es vagi confitant.
Afegir els bolets, els fideus i la sal, cobrir amb el brou bullent i deixar coure fins que s'hagi begut tot el líquit.
Si es volen fer servir bolets secs, l'aigua d'hidratar-los donarà més sabor.
Tapar i deixar reposar durant 5 minuts.
Acompanyar d'allioli.
Tapar i deixar reposar durant 5 minuts.
Acompanyar d'allioli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada