Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

divendres, 26 d’abril del 2013

TOMÀQUETS AL FORN

Foto treta de Google
INGREDIENTS:
  • Tomàquets madurs ferms (jo utilitzo els de branca)
  • Farina de galeta (pa ratllat)
  • All, julivert, oli i sal

RACIONS:  Feu-ne tants com volgueu.

ELABORACIÓ:

Rentem els tomàquets i un cop nets els tallem per la meitat.
Els posem en una safata d'anar al forni els salem.
En un bol o un plat barregem la farina de galeta amb l'all i julivert trinxats.
Tapem els tomàquets amb aquesta pasta.
Posem un raig d'oli damunt de cada tomàquet i enfornem a 180 ºC durant 10-15 minuts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada