Foto treta de Google |
INGREDIENTS:
- 400 g de bolets variats (poden ser congelats)
- 300 g de fideus mitjans
- 150 g de carn magra de porc o botifarra a trossets
- 1 sípia petita
- 100 g de gambes pelades (poden ser congelades)
- 2 grans d'all
- 1 litre de caldo de peix
- Safrà, oli i sal
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Tallar els alls petits.
En una paella amb una mica d'oli, posar-hi els alls juntament amb el fideus i enrossir-los, sense parar de remenar.
En una cassola amb oli, coure la carn, la sípia i els bolets.
Afegir el caldo bullint i el safrà.
Abocar el fideus, tastar i, si cal, rectificar de sal.
Deixar coure uns 15 minuts.
Retirar del foc i deixeu-ho reposar uns minuts.
Servir acompanyat d'alioli.
NOTA: Quan al posar-li el caldo la cassola comenci a bullir, es pot posar al forn. Jo no ho faig perquè no controlo gaire la cocció.
En una paella amb una mica d'oli, posar-hi els alls juntament amb el fideus i enrossir-los, sense parar de remenar.
En una cassola amb oli, coure la carn, la sípia i els bolets.
Afegir el caldo bullint i el safrà.
Abocar el fideus, tastar i, si cal, rectificar de sal.
Deixar coure uns 15 minuts.
Retirar del foc i deixeu-ho reposar uns minuts.
Servir acompanyat d'alioli.
NOTA: Quan al posar-li el caldo la cassola comenci a bullir, es pot posar al forn. Jo no ho faig perquè no controlo gaire la cocció.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada