- 500 gr de galets (1 paquet)
- Oli d'oliva
- 2 grans d'all
- 8-10 filets d'anxoves
- 500 gr d'espinacs frescos
- 1 bitxo o caiena (opcional)
- Formatge de Parma
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Escalfar l'oli d'oliva i afegir els alls laminats. Quan comencin a
agafar color, incorporar el bitxo i les anxoves tallades i remenar fins que es
desfacin.
Afegiu-hi els espinacs bén nets i si són una mica massa grans, tallar-los.
Afegiu-hi els espinacs bén nets i si són una mica massa grans, tallar-los.
Bullir els galets amb abundant aigua i sal i escórre'ls be.
Abocar-los en una plata fonda i posar-hi a sobre els espinacs. Remenar amb cura.
Un vol servit en els plats que cadascú es ratlli la quantitat de formatge parmesà al seu gust.
NOTA: Aquesta recepta tan senzilla és de la cuinera Mireia Carbó.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada