Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

diumenge, 21 d’abril del 2013

GALETS AMB ESPINACS I ANXOVES

INGREDIENTS:
  • 500 gr de galets (1 paquet)
  • Oli d'oliva
  • 2 grans d'all
  • 8-10 filets d'anxoves
  • 500 gr d'espinacs frescos
  • 1 bitxo o caiena (opcional)
  • Formatge de Parma

RACIONS:  4

ELABORACIÓ: 

Escalfar l'oli d'oliva i afegir els alls laminats. Quan comencin a agafar color, incorporar el bitxo i les anxoves tallades i remenar fins que es desfacin.
Afegiu-hi els espinacs bén nets i si són una mica massa grans, tallar-los.
Bullir els galets amb abundant aigua i sal i escórre'ls be.
Abocar-los en una plata fonda i posar-hi a sobre els espinacs. Remenar amb cura.
Un vol servit en els plats que cadascú es ratlli la quantitat de formatge parmesà al seu gust.

NOTA: Aquesta recepta tan senzilla és de la cuinera Mireia Carbó.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada