- 1 Paquet de pasta de lassanya
- 1 Kg de carbassa
- 2 Porros
- Xampinyons (o qualsevol altre bolet)
- 3 cullerades de pinyons
- 100 gr de formatge parmesà
- Formatge per gratinar
PER LA BEIXAMEL: Clica per saber com fer-la
- Farina o Maizena
- Llet (la proporció de farina/llet és més o menys: una cullerada de farina per uns 200 cc de llet (un got)
- Mantega / oli
- Nou moscada i sal
RACIONS: 4
Preparar la lassanya seguint les instruccions del fabricant.
Pelar els porros, rentar-los i tallar-los a làmines.
Pelar la carbassa (si no l'hem comprada ja pulida) i tallar-la a trossos.
En una cassola, ofegar la carbassa i els porros amb una mica de mantega. Cobrir amb aigua, tapar i bullir fins que els ingredients siguin ben tous.
Saltar els bolets en una paella.
Colar la carbassa i el porro, triturar, salpebrar, afegir el formatge parmesà, els pinyons i els bolets. Ha de quedar espès i a la vegada cremós.
Ara toca muntar la lassanya:
En una safata pel forn posem: una capa de la pasta al fons, després el farcit, una capa fina de beixamel- Una altra capa de pasta, farcit, beixamel. Una última capa de pasta, beixamel i cobrir-la amb força formatge ratllat (jo utilitzo Emmental)
Posar al forn a 180 ºC durant uns 20 minuts i després gratinar 5 minutets més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada