- 400 gr de salmó fumat en làmines
- 3 llaunes de tonyina de les petites
- 6 cullerades soperes de maonesa
- 6 cogombrets petits en vinagre
- 3 ous durs
- Pa de motlle sense corna
RACIONS: 4-6
ELABORACIÓ:
Es folra un motlle dels de fer plumb-cake, amb les làmines de salmó fumat, per tots els costats i el fons, deixant que pengi
un tros per tot el voltant del motlle.
Es tallen les llesques de pa a la mida del motlle, no importa si es trenquen o hem d'afegir trossos per cobrir del tot.
Tots els ingredients, excepte el pa, es trituren fins que quedi una pasta ben fina.
Tots els ingredients, excepte el pa, es trituren fins que quedi una pasta ben fina.
Es posa una capa de pasta al
fons del motlle, i es va sobreposant una capa de pa, i un altre de
pasta, i aixi succesivament, acabant amb una capa de pa. Es tanca
sobre de la darrera capa amb el salmó que penjava del motlle.
Es deixa reposar un mínim de 24 hores a la nevera dins del motlle, tapant amb film transparent la part de dalt que queda descoberta, per tal de que es fusioni la pasta amb el pa de motlle.
Es deixa reposar un mínim de 24 hores a la nevera dins del motlle, tapant amb film transparent la part de dalt que queda descoberta, per tal de que es fusioni la pasta amb el pa de motlle.
Passades les hores, es decora com agradi.
Jo em decanto per trossets petits de llimona sense pell i succedani de caviar.
NOTA: Si us agradés més sofisticat, queda mot bé fet amb brioix en lloc de pa de motlle.
Com acompanyament una amanida amb escarola endívies, nous i olives negres anirà perfecte.
He agafat una foto aproximada del Google. Quan torni a fer aquest plat penjaré la meva.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada