Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

divendres, 26 d’abril del 2013

MUSCLOS AL VAPOR

INGREDIENTS:
  • Musclos
  • Branca d'api
  • Pastanaga
  • Porro
  • Patates per fregir
  • Oli

RACIONS:  Calculeu 500 gr de musclos per persona

ELABORACIÓ:

Tallem les hortalizes petitones com per fer un sofregit.
En una olla que ens permeti sacsejar, posem dos dits d'aigua bona i afegiu l'api, el porro i la pastanaga.
Quan arrenqui el bull ja podem tirar els musclos i tapar l'olla.
Anem sacsejant a fi que les verduretes es barregin i els musclos es puguin obrir més còmodament.

Fregirem les patates amb oli d'oliva abundant a la paella o fregidora.

NOTA: Els musclos i les patates fregides es serveixen en plats individuals tot i que al ser molt difícil de disposar olletes per cada comensal, és més pràctic posar els musclos en un gran recipient al mig de la taula.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada