Patates especials per bullir
Salmó fresc tallat a supremes
Ceba
Cloïsses o rossellones
Aigua
Sal
Anet
ELABORACIÓ:
Unes hores abans de començar a cuinar, agafem un recipient amb aigua i sal posem les petxines per què treguin la sorra.
En una cassola posem un raig d'oli i sofregim una mica la ceba tallada petitona.
Tallem les patates escantillades i les afegim a la cassola i les cobrim amb l'aigua suficient per què no s'agafin. Salem.
Mentres, aprofitem per tallar el salmó a daus.
Quan les patates estiguin pràcticament cuites, afegim el salmó i les cloïsses.
Rectifiquem de sal.
Quant les petxines s'obrin podem tancar el foc, tot i que no ha de coure tot junt més de 5 minuts.
Si l'anet és fresc l'afegim quan apaguem el foc per infusinonar-lo. Si és sec, afegir-lo 2 minuts abans de tancar el foc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada