- 300 gr de llagostins o comptar peces per persona
- 150 gr de barreja de bolets (poden ser congelats)
- 150 gr de pastanaga baby
- 150 gr de mongetes tendres rodones
- 150 gr de ceba
- 2-3 cullerades de soja
- 2-3 cullerada d'oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Bullir les pastanagues i les mongetes uns minuts i refredar. Han de quedar "al dente"
Bullir els llagostins també durant molt poquet temps o bé donar-los un cop de planxa (tindran més gust) i pelar.
Tallar la ceba a trossets.
Preparar el Wok amb la meitat de l'oli i agregar-hi la ceba. Donar un parell de voltes i afegir els bolets (ben nets si són naturals o directament congelats) i deixar que absorbeixin tot el suc que desprenen.
Incorporar les pastanagues i les mongetes. Afegir l'oli restant i saltar-ho tot junt a foc viu durant uns 3 minuts.
Afegir-hi els llagostins, ruixar-ho amb la salsa de soja i moldre pebre. Saltar-ho un instant i servir immediatament.
NOTA: Com que aquesta recepta la vaig agafar de La Sirena, podeu comprar tots els ingredients allà si us agraden els congelats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada