Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

diumenge, 28 d’abril del 2013

WOK DE LLAGOSTINS I VERDURES

INGREDIENTS:
  • 300 gr de llagostins o comptar peces per persona
  • 150 gr de barreja de bolets (poden ser congelats)
  • 150 gr de pastanaga baby
  • 150 gr de mongetes tendres rodones
  • 150 gr de ceba
  • 2-3 cullerades de soja
  • 2-3 cullerada d'oli d'oliva verge extra
  • Sal i pebre

RACIONS:   4

ELABORACIÓ:
Bullir les pastanagues i les mongetes uns minuts i refredar. Han de quedar "al dente"
Bullir els llagostins també durant molt poquet temps o bé donar-los un cop de planxa (tindran més gust) i pelar.
Tallar la ceba a trossets.
Preparar el Wok amb la meitat de l'oli i agregar-hi la ceba. Donar un parell de voltes i afegir els bolets (ben nets si són naturals o directament congelats) i deixar que absorbeixin tot el suc que desprenen.
Incorporar les pastanagues i les mongetes. Afegir l'oli restant i saltar-ho tot junt a foc viu durant uns 3 minuts.
Afegir-hi els llagostins, ruixar-ho amb la salsa de soja i moldre pebre. Saltar-ho un instant i servir immediatament.

NOTA:  Com que aquesta recepta la vaig agafar de La Sirena, podeu comprar tots els ingredients allà si us agraden els congelats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada