Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

diumenge, 28 d’abril del 2013

XAMPINYONS FARCITS D'ALVOCAT

Imatge treta de Google
INGREDIENTS:
  • 2 alvocats madurs
  • 8 - 12  xampinyons (A l'hora de comprar-los triar els més grossos)
  • 2 grans d'all
  • 2 llaunetes de tonyina amb oli d'oliva
  • Formatge ratllat (el que us agradi)

RACIONS:   4


ELABORACIÓ:
Pelar els alvocats i posar la polpa en un morter juntament amb els dos grans d'all pelats.
Barrejar bé els ingredients pincant-los fins obtenir una pasta.
Afegir la tonyina i seguir barrejant.
Netejar els xampinyons treient-los el peu i buidar-los.
Farcir els caps dels xampinyons amb la pasta.
Prescalfar el forn a 200 ºC i enfornar-los durant 30 minuts.
Quan hagi passat aquest temps, els posem el formatge ratllat per damunt i deixem la plata al forn apagat durant uns 5 minuts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada