Imatge treta de Google |
INGREDIENTS:
- 2 alvocats madurs
- 8 - 12 xampinyons (A l'hora de comprar-los triar els més grossos)
- 2 grans d'all
- 2 llaunetes de tonyina amb oli d'oliva
- Formatge ratllat (el que us agradi)
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Pelar els alvocats i posar la polpa en un morter juntament amb els dos grans d'all pelats.
Barrejar bé els ingredients pincant-los fins obtenir una pasta.
Afegir la tonyina i seguir barrejant.
Netejar els xampinyons treient-los el peu i buidar-los.
Farcir els caps dels xampinyons amb la pasta.
Prescalfar el forn a 200 ºC i enfornar-los durant 30 minuts.
Quan hagi passat aquest temps, els posem el formatge ratllat per damunt i deixem la plata al forn apagat durant uns 5 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada