Foto treta de Google |
Si vols saber què és un "clafoutí" clica aquí
INGREDIENTS:
- 300 gr de cireres sense pinyol
- 50 gr de sucre
- 300 ml de llet
- 3 ous
- 60 gr de sucre
- 25 gr de farina
- 1 polsim de sal
- 1 polsim de vainilla (de la que volgueu però que no domini gaire el gust)
- Sucre en pols
Estri per treure els pinyols |
ELABORACIÓ:
Primer de tot tallarem les cireres per la meitat i les posarem en un bol amb els 50 gr de sucre. Ho deixarem aproximadament 30 minuts.
Agafarem la resta d'ingredient i els posarem en el got del turmix i ho triturarem amb cura que no agafi aire.
En motlles individuals aptes per anar al forn abocarem la barreja deixant 1 cm per omplir i repartir les cireres cap per avall.
Coure els "clafoutís" durant 20 minuts al forn a 160 graus.
Servir a gust i empolvorades amb sucre.
NOTA: A mí personalment m'agraden els "clafoutís" freds en canvi a França, que és d'on provenen, se'ls mengen entre tebis i calents.
També dir que si no es treuen els pinyols les cireres queden més gustoses. En aquests cas els he tret per si us fa malícia trobar entrebancs a l'hora de menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada