- 500 gr de cireres madures
- 100 gr de sucre
- 125 gr de farina
- 3 ous
- 125 ml de llet (mig got)
- Sucre en pols
- Mantega
- Sal
Rentem les cireres i treiem les cuetes.
Les posem en un bol i aboquem la metitat del sucre i ho reixem reposar un mínim de 30 minuts.
Untem la plata d'anar al forn (la que tingueu) amb mantega i hi posem les cireres (en aquest cas no he tret els pinyols).
Prescalfem el forn a 180 graus.
En un altre bol hi posem la farina tamissada, el polsim de sal, la resta del sucre, els 3 ous ja batuts i ho barregem tot molt bé.
A continuación afegim la llet i seguim remenant fins veure que tot està ben lligat.
Ara és el moment d'afegir la barreja a la plata on tenim les cireres i enfornar durant 35-40 minuts.
Com sempre, per saber si el pastís està cuit, clavarem un escuradents o la punteta d'un ganiven i si surt sec ja ho tindrem fet.
Un cop fet deixarem refredar i després empolvorarem amb el sucre glaç.
NOTA: No he tret el pinyol de les cireres ja que els pinyols, quan es couen, afegeixen aroma a la pasta.
Important que les cireres siguin molt madures.
Podem servir el tall de pastís amb una mica de gelat de vainilla o nata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada