- 1 Conill tallat en 6 o 8 trossos
- 1 Ceba grossa
- 1 Pot petit de tomàquet fregit
- 1 Got de vi blanc
- 1 Fulla de llorer
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
PICADA:
- 100 gr d'ametlles torrades
- 3 grans d'all
RACIONS: 3 normals 4 justetes
ELABORACIÓ:
Salpebrar el conill i fregir-lo amb oli en una cassola a foc viu.
En una paella, sofregir la ceba picada i quan ja estigui rossa, afegir-hi 2 cullerades ben plenes de tomàquet i el llorer.
Tirar el sofregit a la cassola on tenim el conill, remenar bé i remullar amb el got de vi blanc.
Deixar coure un parell de minuts a foc viu i després afegir a la cassola un got d'aigua bona o bé brou suau.
Deixar coure a foc lent uns 30 minuts, fins que estigui tou.
Aprofitar per fer la picada i deixatar-la amb una mica del suc de la cassola (o aigua si fos escàs)
Afegir-la uns 10 minuts abans d'acabar la cocció.
NOTA: Com guarnició hi va molt bé unes patates fregides a daus que s'afegiran a la cassola un moment abans de treure-la del foc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada