Utilitzarem com mesura l'envàs del iogurt
- 4 Ous
- 1 Iogurt natural
- 1 Mesura d'oli d'oliva (millor un de suau que no domini de gust)
- 2 de sucre
- 1,5 Mesures de farina de blat
- 1,5 Mesures de farina integral
- 1 sobre de llevat
- 1 rajolinet de anís o una pell de llimona ratllada
ELABORACIÓ:
En un bol gran posarem els ous ja batuts i hi afegirem el iogurt, l'oli i el sucre que podem batre-ho tant a mà com amb el turmix.
Quan ja ho tinguem, incomporarem la farina i el llevat. Amb unes barilles remenarem fins que agafem tota la farina.
Ara aboquem les mesures d'oli i el rajolí de anís o la pell de llimona ratllada,
Per què quedi més fí i sense cap grumoll podem acabar de barrejar amb el turmix.
Preparem la safata de forn i l'untarem amb oli i un polsim de farina o si voleu, més pràctic, la folrarem amb paper vegetal (jo ho faig) i hi abocarem la barreja.
Punxarem amb una agulla o escuradents per saber si està cuit. Si surt l'agulla neta ja el tindrem llest.
El deixarem refredar per desmoltllar-lo.
NOTA: Aquest coc és un comodí. El podem guarnir en funció de la imaginació i el gust de cadascú. Tallar-lo i untar amb melmelades...
NOTA: Aquest coc és un comodí. El podem guarnir en funció de la imaginació i el gust de cadascú. Tallar-lo i untar amb melmelades...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada