Foto treta de Google |
INGREDIENTS:
- 1 Pollastre
- 2-3 Taronges (en funció del tamany)
- 2 Cebes dolces
- 3-4 grans de raïm rosat / negre per persona
- 1 branca de canyella
- Romaní
- 100 gr de mel
- 200 ml de vi blanc
- Oli d'oliva verge extra
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Demaneu a la polleria que us tallin el pollastre al vostre gust i retirin la pell (jo l'acostumo a fer a octaus ja que es cou abans)
Tallar les cebes a juliana.
Rentar curosament les taronges i tallar-les en 8 trossos sense pelar.
En una safata d'anar al forn, posar el pollastre, la ceba, la taronja i la canyella.
Salar i repartir per la safata el polsim de romaní i regarem amb un bon raig d'oli d'oliva i el vi blanc.
Introduir la safata en el forn que tindrem prescalfat a 190 graus i ho deixarem coure 30 minuts.
Treure la safata i amb l'ajut d'un pinzell, pintar el pollastre amb la mel i afegir els grans de raïm.
Deixar coure uns 10-15 minuts.
NOTA: Aquesta recepta la vaig trobar en un blog de cuina, que no recordo el nom, i la veritat és que no costa de fer i sortim del típic pollastre al forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada