- 1 Llaminera / filet de porc d'uns 500 gr
- Mostassa a l'antiga
- Oli d'oliva verge extra
- 1 got de vi blanc o "manzanilla"
- Sal
ELABORACIÓ:
En una plata d'anar al forn, posarem la llaminera i l'untarem generosament de mostassa per tots els costar, la salarem llegurament (jo no ho faig) ja que la mostassa ja és molt gustosa.
Un vol untada, la regarem amb un bon raig d'oli d'oliva i un got de "manzanilla" o vi blanca.
Ho enfornarem entre 30 i 50 minuts a 200 graus.
Un cop cuit, filatejar i llestos!
NOTA: Jo acostumo a coure el porc totalment per tant, en aquest cas, em decanto per 45-50 minuts.
En una plata d'anar al forn, posarem la llaminera i l'untarem generosament de mostassa per tots els costar, la salarem llegurament (jo no ho faig) ja que la mostassa ja és molt gustosa.
Un vol untada, la regarem amb un bon raig d'oli d'oliva i un got de "manzanilla" o vi blanca.
Ho enfornarem entre 30 i 50 minuts a 200 graus.
Un cop cuit, filatejar i llestos!
NOTA: Jo acostumo a coure el porc totalment per tant, en aquest cas, em decanto per 45-50 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada