- 6 - 8 Ous
- 100 gr de mató o formatge fresc
- 4 cullerades de formatge parmesà ratllat o en pols
- 2 carbassons mitjans-grans
- Pa ratllat
- Mantega
- Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Tallar a rodanxes primetes i sense pelar els carbassons i saltar-los amb una mica de mantega (podem posar-hi també un rajolinet d'oli d'oliva).
En un bol, barrejar els ous amb el mató (o formatge fresc), el formatge parmesà, la sal, el pebre i batre-ho amb la batedora elèctrica.
Afegir-hi els carbassons i remenar.
Pintar un motlle (el de "Plum cake") amb mantega i empolvorar amb el pa ratllat i omplir-li amb la barreja.
Coure al forn a 200 ºC durant 20 minuts aproximadament.
Esperar a que estigui fred per desemmotllar.
NOTA: Es pot fer de qualsevol altra verdura o hortalissa (ceba, carxofa, albergínia, pebrot vermell, patata...)
Només canviarà el temps de la cocció prèvia a la barreja.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada