- 4 ous
- 320 ml d'oli
- 225 gr de farina
- 10 gr de llevat
- 350 gr sucre de canya
- polsim de sal
- 1,5 cullerades rases de canyella
- 400 - 500 gr pastanaga ratllada
- 125 gr de nous trencandes
ELABORACIÓ:
- Forn a 180 ºC
- Barrejar la farina tamisada amb el llevat i reservar
- Folrar un motlle de silicona amb paper de forn o pintar-lo amb matega/margarina/oli
- En un bol gros barrejar: El sucre, l'oli, la canyella i els ous sencers. Batre-ho amb les varilles manuals.
- Anar afegint poc a poc la farina tamisada que tenim reservada amb el llevat incorporat, lligant-t'ho amb les varilles fins que ja no es vegi res blanc de la farina.
- Afegir la pastanaga ratllada i remenar amb una llengua (deixem ja les varilles).
- Un cop lligat ha de quedar una pasta no molt seca i és el moment d'afegir les nous i seguir remenat amb la llengua.
- Abocar-ho al motlle que hem triat i enfornar mínim 40 minuts.
NOTA: Es pot alleugerir d'oli canviant-ho per llet sencera en les mateixes proporcions o per una mica menys si és desnatada ja que és més líquida.
Decorar a gust. Li va bé la xocolata, el formatge d'untar, sucre, nous...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada