Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

divendres, 14 de juny del 2013

SÍNDRIA A LA PLANXA

INGREDIENTS:
  • 4 o 8 Tallades de síndria (en funció del tamany)
  • Escates de sal marina o sal Maldon
  • Unes fulles d'alfàbrega fresca o menta
RACIONS:  4

ELABORACIÓ:

Escalfar la planxa a foc ben viu i coure 1 minut la síndria per cada costat.

Col·locar dos trossos en cada plat i repartir per damunt les escates de sal.
Decorar amb la fulla verda. I llest!

NOTA: No cal dir que és més pràctic agafar una síndria sense llavors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada